Общо:
0.00 лв.
Приключване

Условия за ползване

Общи условияВъведение

Това са правилата за използване на сайта onlinesnimki.com.

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕЗИ УСЛОВИЯ. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА САЙТА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРИЕМАТЕ УСЛОВИЯТА. В СЛУЧАЙ, ЧЕ НЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ, МОЛЯ НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ САЙТ.

 

Информация за потребителите

Onlinesnimki.com уважава и защитава личните данни и права на своите потребители и при никакви обстоятелства не споделя тази информация с трети лица, освен с фирмата доставчик, нужна за получаване на поръчката.

 

Права и отговорности

Потребителят НЯМА право да използва услугите на onlinesnimki.com, за всякакви незаконни цели; да поръчва снимки, нарушаващи авторски права или друг вид интелектуална собственост.

 

Рекламация

Всеки потребител на сайта има право на рекламация, която се приема според изискванията на Закона за защита на потребителите (за повече информация виж ТУК - https://www.kzp.bg/).

Не се приемат рекламации за снимки, които файлове, предоставени от ПОТРЕБИТЕЛЯ са с ниска резолюция (като тези, свалени от Facebook или Viber); преекспонирани или недоекспонирани снимки; снимки с липса на фокус; снимки неподлежащи на корекция.

В случай че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прикачи такъв тип файлове към поръчката си, тогава поръчката  ще се изпълни, като се счита, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ, въпреки недостатъците на файловете, иска да направи поръчка със снимки от тях.

 

Отказ от поръчка

ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да откаже индивидуална поръчка, само ако поръчката е със статус “ПРИЕТА”. Ако статусът на поръчката е “ОБРАБОТЕНА” или “ИЗПРАТЕНА”, в този случай ПОТРЕБИТЕЛЯТ няма право на отказ.

За отказ на поръчка, ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да уведоми onlinesnimki.com с телефонно обаждане  или изпращане на имейл.

При направен отказ от ПОТРЕБИТЕЛЯ, поръчката се анулира, а файловете от нея се изтриват от базата данни.

 

Цени и доставка

Всички цени в onlinesnimki.com са обявени в български лева, с включен ДДС и са валидни единствено при направена поръчка от сайта. Плащането се осъществява, чрез наложен платеж, предлаган от фирмата доставчик.

ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА МОЖЕ ДА ПРОМЕНЯТ, БЕЗ ДА  СЕ УВЕДОМЯВАТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.